Praktische informatie

Praktische informatie

Coronavirus

In verband met het SARS-CoV-2 virus hebben wij maatregelen getroffen om besmetting in onze praktijk te voorkomen.

Wij vragen ook uw medewerking daarbij.

Zowel bij het maken van de afspraak als op de afspraak zelf stellen wij u een aantal vragen. Indien hieruit blijkt dat u mogelijk besmet kan zijn met het coronavirus, zullen wij de behandeling uitstellen of indien spoed op een apart tijdstip inplannen, zodat andere patiënten hierdoor geen risico lopen. Verder hebben wij aanvullende maatregelen genomen om besmetting in onze praktijk te voorkomen.

  • Kom niet te vroeg (het liefst vlak voor de afspraaktijd).
  • Kom alleen. Indien strikt noodzakelijk mag maximaal 1 ouder/begeleider meekomen.
  • Meld u bij bij binnenkomst meteen aan bij de balie. Wij stellen u dan een aantal vragen. Als blijkt dat u mogelijk besmet kan zijn met het coronavirus,  zullen wij de behandeling uitstellen of indien spoed op een apart tijdstip inplannen, zodat andere patiënten hierdoor geen risico lopen.
  • Desinfecteer uw handen en kom daarna zo min mogelijk aan uw gezicht of andere zaken (mobieltje!).
  • Maak het liefst geen gebruik van toilet. (Indien echt nodig kan de assistente de deur openmaken.)
  • Mijdt aanraking met andere voorwerpen in de praktijk.
  • Houdt 1,5 meter afstand tot eventuele andere mensen in de wachtkamer en de balie-assistente.
  • Blijf niet langer dan strikt noodzakelijk in de praktijk.

In de behandelkamer houden we ons aan de Richtlijn Infectiepreventie in Mondzorgpraktijken en hebben we aanvullende hygiënemaatregelen genomen. Voor sommige behandelingen vragen wij u 1 minuut laten spoelen.

Door deze maatregelen en met uw medewerking denken wij dat wij u veilig en goed kunnen behandelen. Voor de extra maatregelen mogen wij u een toeslag van 4,26 euro in rekening brengen. Als u een mondzorgverzekering (tandartsverzekering) heeft, wordt deze toeslag door uw ziektekostenverzekeraar vergoed.

Vragen hierover? Stel deze gerust aan de assistente

Voor meer informatie en het laatste nieuws over tandartsbezoek en het coronavirus verwijzen wij u naar Allesoverhetgebit.nl