Tandartspraktijk Steenbeek - header 23

Nieuws

Nieuws

In verband met het coronavirus kunnen wij u onder voorwaarden weer de reguliere mondzorg bieden.Deze zorg kan alleen verstrekt worden aan mensen waarvan wij met vrij grote zekerheid weten dat ze gezond zijn. Bij het maken van de afspraak zullen wij u daarom een aantal vragen stellen. Deze vragen zullen nogmaals gesteld worden op de afspraak zelf. Indien hieruit blijkt dat u mogelijk besmet kan zijn met het coronavirus, zullen wij de behandeling uitstellen totdat u 2 weken klachtenvrij bent.  Indien nodig kunnen wij u doorverwijzen naar een zogenaamd  Coronacentrum Acute Mondzorg (CAM). Hier zijn tandartsen speciaal toegerust om (mogelijk) corona besmette mensen te behandelen.

Verder hebben wij aanvullende maatregelen genomen om besmetting in onze praktijk te voorkomen. Wij zullen u daarom verwelkomen met een glimlach, maar u niet de hand schudden. Ook vragen wij u daarbij om medewerking.

Wij verzoeken u:

  • om niet te vroeg te komen, dus het liefst vlak voor de afspraaktijd.
  • om alleen te komen. Indien strikt noodzakelijk mag maximaal 1 ouder/begeleider meekomen.
  • meteen bij binnenkomst uw handen te desinfecteren met handalcohol.
  • om daarna uw gezicht en zaken zoals mobiele telefoons niet meer aan te raken.
  • aanraking met andere voorwerpen in de praktijk zoveel mogelijk te vermijden.
  • geen gebruik te maken van toilet.
  • om 1,5 meter afstand te houden tot eventuele andere mensen in de wachtkamer en de balie-assistente.
  • Om niet langer dan strikt noodzakelijk in de praktijk te verblijven.
  • Bij vragen het personeel te raadplegen en hun aanwijzingen te respecteren.

In de behandelkamer houden we ons aan de Richtlijn Infectiepreventie in Mondzorgpraktijken en hebben we aanvullende hygiënemaatregelen genomen. Voor sommige behandelingen zullen wij u 1 minuut laten spoelen.  Wij denken dat wij u op deze wijze veilig en goed kunnen behandelen.

Voor meer informatie en het laatste nieuws over tandartsbezoek en het coronavirus verwijzen wij u naar Allesoverhetgebit.nl

 

Wij vinden het belangrijk om onze website up to date te houden en verbeteren.  Daarom horen wij graag wat u van onze website vindt. Mist u informatie? of klopt deze niet? Wij horen dat graag van u: info@tandartspraktijksteenbeek.nl