Tandartspraktijk Steenbeek - header 23

Nieuws

Nieuws

Afscheid:

Met ingang van 1 september hebben wij afscheid genomen van  Rosana van der plas. Rosana zet haar carrière als tandarts dichter bij huis voort in haar eigen woonplaats. Wij wensen haar  daar veel succes!

Ook hebben wij deze zomer afscheid moeten nemen van Eline Scholten. Eline begint in september aan haar opleiding tot röntgenlaborante.  Wij hebben er alle vertrouwen in dat zij dat goed gaat volbrengen. Succes!

Met pijn in ons hart hebben wij uiteindelijk ook de foto van mondhygiëniste Astrid Vossen van de website gehaald. Zij was in verband met arbeidsongeschiktheid als anderhalf jaar niet meer werkzaam bij ons. Helaas heeft zij moeten besluiten om niet meer als mondhygiëniste te gaan werken. Astrid: wij wensen jou veel geluk verder!

 

Coronavirus

In verband met het coronavirus kunnen wij u onder voorwaarden weer de reguliere mondzorg bieden. Op de normale tijden kunnen wij alleen zorg bieden aan mensen waarvan wij met vrij grote zekerheid weten dat ze gezond zijn. Bij het maken van de afspraak zullen wij u daarom een aantal vragen stellen. Deze vragen zullen nogmaals gesteld worden op de afspraak zelf. Indien hieruit blijkt dat u mogelijk besmet kan zijn met het coronavirus, zullen wij de behandeling uitstellen of indien spoed op een apart tijdstip inplannen, zodat andere patiënten hierdoor geen risico lopen.

Verder hebben wij aanvullende maatregelen genomen om besmetting in onze praktijk te voorkomen.  Wij vragen u daarbij om medewerking.

Wij verzoeken u:

  • om niet te vroeg te komen, dus het liefst vlak voor de afspraaktijd.
  • om alleen te komen. Indien strikt noodzakelijk mag maximaal 1 ouder/begeleider meekomen
  • meteen bij binnenkomst uw handen te desinfecteren met handalcohol.
  • om daarna uw gezicht en zaken zoals mobiele telefoons niet meer aan te raken.
  • aanraking met andere voorwerpen in de praktijk zoveel mogelijk te vermijden.
  • liefst geen gebruik te maken van toilet.
  • om 1,5 meter afstand te houden tot eventuele andere mensen in de wachtkamer en de balie-assistente.
  • Om niet langer dan strikt noodzakelijk in de praktijk te verblijven.
  • Bij vragen het personeel te raadplegen en hun aanwijzingen te respecteren.

In de behandelkamer houden we ons aan de Richtlijn Infectiepreventie in Mondzorgpraktijken en hebben we aanvullende hygiënemaatregelen genomen. Voor sommige behandelingen zullen wij u 1 minuut laten spoelen.

Door deze maatregelen en met uw medewerking denken wij dat wij u veilig en goed kunnen behandelen. Voor de extra maatregelen mogen wij u een toeslag van 4,26 euro in rekening brengen. Als u een mondzorgverzekering (tandartsverzekering) heeft, wordt deze toeslag door uw ziektekostenverzekeraar vergoed.

Voor meer informatie en het laatste nieuws over tandartsbezoek en het coronavirus verwijzen wij u naar Allesoverhetgebit.nl

 

Wij vinden het belangrijk om onze website up to date te houden en verbeteren.  Daarom horen wij graag wat u van onze website vindt. Mist u informatie? of klopt deze niet? Wij horen dat graag van u: info@tandartspraktijksteenbeek.nl