Tandartspraktijk Steenbeek - header 19

Betalen en verzekeren

Vragen over uw nota

Heeft u vragen over de nota die u via uw verzekeringsmaatschappij heeft ontvangen, dan kunt u contact opnemen met onze praktijk:

Indien de nota via uw verzekering is verstuurd, kunnen wij u geen kopie nota verstrekken.

In verband met het samengaan van Famed en Infomedics,  declareren wij vanaf 1 oktober 2019 via Infomedics.  Zij zorgen dan voor de financiële afhandeling. Van alle behandelingen die na 1 oktober verricht zijn, krijgt u de factuur dus via Infomedics. (Van alle behandelingen die voor 1 oktober zijn verricht krijgt u de factuur nog via Famed.).

Heeft u vragen over de nota die u van infomedics heeft ontvangen, dan kunt u op de volgende manieren met hen in contact komen:

  • Op infomedics.nl/faq worden de meestgestelde vragen beantwoord.
  • U kunt zelf uw vraag stellen via infomedics.nl/contact
  • U kunt bellen naar 036 – 2031900

 

Heeft unog vragen over de nota die u van fa-Med heeft ontvangen, dan kunt u op de volgende manieren met hen contact opnemen:

Indien u de nota van Fa-Med heeft ontvangen, dan kunt u bij hen een kopie nota opvragen via het bovenstaande telefoonnummer.

Indien u de nota van Fa-Med doorstuurt naar uw verzekeringsmaatschappij, met het verzoek de nota te betalen, blijft u altijd zelf verantwoordelijk voor tijdige betaling.